Tredje inlägget

Skit åxå, vaknade jättesent idag, vid 10.30 öppnade jag de blå! Blir så sur när jag sover så där länge.. Det innebär att jag kommer somna sent idag, vakna tidigt för att jag inte vill sova bort hela dagen, sen kommer jag vara vaken länge på kvällen och sova som en stock nästa dag! Iof så kan det vara ganska bra för då är jag lite pigg på lördag kväll.
Ska bli kul att gå ut och svira lite.. Hade kul sist så egentligen ska jag väl inte förvänta mig så mycket nu, då blir det väl pankaka av allt! Brukar bli det om man förväntar sig något. Blev lite fler än vad som var tänkt från början, men det är kul med massa folk ju! Måste upp på stan och handla nya nyllisar i morgon, de håller inte så länge de där så det borde vara pant på dem. Fundera ut vad man ska dricka åxå, något utan kolsyra eller så får jag göra som sist, vispa cidern.
Nåja, hade kul med barnen idag, jag gjorde fingerfärg åt dem så de fick grisa lite... De stortrivdes med att kladda på tapetbiten jag tejpade fast på bordet åt dem. Tror att gumman gillade det mer än gossen, han skulle bara äta upp det hela tiden! :-D Ingen fara, det var bara karamell färg och fil.


Söta små kladdisar!

Pimpade gossens gåvagn åxå.. Lite kul att småpyssla med saker så där.


Gossen fick sin första pulka-tur idag, han var måttligt road av det. Vi vet inte riktigt om han njöt eller var uttråkad, det enda som var kul var när pappa sladdade med pulkan, då skrattades det för fullt!

Superfint väder idag igen så man måste ju passa på att vara ute.

Nåja, nu är det dags för Criminal Minds, barnen sover sött, gumman var helt slut efter dagen, hon lekte med tantens barn och det gick tydligen hårt på energin för jag tror hon inte ens han lägga huvudet på kudden innan hon snarkade och gossen lekte med tantens lilla buse så han orkade inte ens äta upp vällingen innan han somnade. Nu snarkar nog gubben åxå snart så nu ska han få en puss innan han börjar "putsa fönster" igen! *fniss*

Det var min dag det här..

Kramiz kramiz


Andra inlägget

Jahaa.. Så var den här dagen snart slut.
Har inte gjort så mycket idag, mest polijoxat här hemma. Sydde en mössa åt min dotter och sydde klart ena kudden till soffan, det är väl det mest produktiva jag gjort idag.
Var och lånade kläder av mini-syster som jag tänkte använda på lördag, nått kul borde man ju ändå hitta tycker man.
Har så tråkig garderob så jag vill bara spy när jag öppnar den! Har ju sett allt 100-tusentals gånger, ibland funderar jag på att slänga allt där inne och beställa nytt.. Allt nytt!! Hade varit super fint! Men det svåra blir ju att hitta något man tycker är snyggt, det som säljs just nu är antingen stickat, eller något slags tygstycke som man inte vet vart man ska fästa den på kroppen eller färgat i något som liknar min gammelfarmors tapeter!! *hujja* Skulle köpa kalsonger åt min karl för ett tag sedan, det var kört! Vem vill ha en kille som går runt med blommiga kalsonger?? Eller prickiga?? Vem tänder på blommiga skrikiga kallingar?? Snart finns det väl bara de med glitter och rosa lull-lull på..
Vart är alla manliga kalsonger??? *hoo hoo* Skyller allt på jämställdheten! Nåja, antingen börjar jag sy egna kallingar åt gubben eller så får jag väl vänja mig vid att han har mer bling-bling i kalsonglådan än vad jag har i smyckeskrinet.

Nu ska jag spela

Kramiz kramiz

Jahaa.. ett par

Första inlägget..

Kan ju alltid börja med att skriva ner dagens händelser.
Vaknade vid 10 av en busig gosse och en hungrig karl som undrade om jag var intresserad av att äta någon frukost med honom idag. Kaffedoften spred sig genom hela lägenheten och solen sken ute, klart att man var intresserad av en frukost med ens själsfrände en sån här undrerbar morgon.
 
Fick sedan sån lust att promenera ute i solen så vi packade ner gossen i vagnen och tog en promenad, gick på apoteket och hämtade ut mina svindyra tabletter för magen, sedan begav vi oss ner till mamma för en kopp kaffe, spanande på hennes renovering av rummen och lite skitsnack. Gav gossen lunch och promenerade hemmåt igen, tog bilen till skolan och hämtade min lilla gumma som var på ett fruktansvärt dåligt humör!
Nåja, det gick över efter ett tag men att hantera en trottsig 6 åring med stark egenvilja är nog bland det mest tålamodsprövande jag vet. *pust* Förövrigt gick storhandlingen bra, trotts min mer vilda än tama dotter och en småhungrig gosse,  jag köpte lite mer saker åt lillebror som just flyttat hemmifrån, lite smått och gott till skafferiet och kylen. 
Åkte och hälsade på lillebror och spanade in hans ur-fina lägenhet, skit vad avis jag blir på den, surrade lite skit där åxå och insåg än en gång att vi har mycket saker hemma hos oss eller en för liten lägenhet!
Hämtade lite skräpmat och åkte hem igen, matade vilddjuren och sedan var det bus i någon timme innan det var dags för barnen att sova.
Slängde mig på soffan vid 20-snåret och kollade på NCIS, svor åt all reklam som var hela tiden, bytte till tv4 vid 21 och kollade House, till ett härligt snarkande av min karl som oftast har problem att hålla ögonen öppna framför tv:n.
Så nu sitter man här ensam vaken igen, gumman sover sött i sitt prinsessrum, gubben snarkar för fullt i våran nya säng men gossen sover knappt så jag springer in till honom stup i kvarten! Dumma tänder!!

Såja, första inlägget avklarat..

Kramiz kramiz

Vintern är fin när solen skiner, iskallt ute och snön gnistrar i solskenet.

RSS 2.0