Elfte inlägget

Ja då var det dags, gossens första magsjuka!
Stackars min lilla kille.. :-(
Nu har han dock ätit kokt skinka och druckit loka verkar som det får stanna kvar ännu *peppar peppar* Men han är så trött, i morse fick jag väcka honom för han hade bajsat men han sov ändå, sedan vid 10 somnade han igen och sov till 13 tiden, vid 14.30 fragade jag han om han ville gå och vila på kudden då gick han till dörren och försökte putta upp den, han la pannan mot spjälskyddet, tog ett hårt tag om mina fingrar och somnade som en stock. Hoppas verkligen att han sover bort det nu så jag får tillbaka min lillknodd.
Passar minder bra att vara sjuk den här helgen (när gör det det egentligen??) gubben jobbar dubbelt hela helgen, jag jobbar mina skumma tider men tackar min lyckliga stjärna för att jag har en så söt liten syster som har offrat hela sin helg på att vara med en sjuk liten kille!! Tack Mini-syster, du är en pärla!!
Lovar att vi ska ragga runt med skrutten nån kväll! Ska försöka få in stereon så vi kan digga lite åxå.. :-D

Nu måste jag snart åka och köra turister igen, det är kul att köra dem, man får se en annan syn på den här hålan.
Mindre kul är det dock att sitta i butiken i flera timmar, så drygt ibland..
Dessutom är stolen borta!! :-/
Ooops.. Glömde att jag skulle äta middag ju.. Jag kommer hungra ihjäl där nere i flera timmar!! *mutter*

Längtar som tusan tills i kväll!! Då kommer en snubbe hit som jag inte sett på flera dagar,
han ska dessutom vara här hela veckan så man hinner kanske lära känna honom igen och ta igen lite "lost-time" :-D

Kramiz kramiz

Tionde inlägget

Nu är det kvällen...
Sitter här och lyssnar på sveriges bästa radiokanal, Radio Kiruna, hahaha nää inte då, lyssnar på Rockklassiker så skön musik. Får roliga minnen från Stockholm och Älta, den lilla lägenheten med oss galna kiruna-bor och fram för allt bögen från lappträsk! *asg* Fram för allt kommer Metallica konserten i mitt minne, så kul!!! Det roligaste var nog när jag satt på läktaren på stadion och insåg att det just där och nu var lika mycket folk (om inte mer) som det bor i hela våran kommun!! Kära syster, hade du varit med hade vi väl fått söka dig under läktaren.. ;-)  Men det bästa var när min lilla gubbe höll om mig alldeles hårt och pussade mig när de spelade Nothingelse matters *suck* Längtar som tusan till Köpenhamn nu..

Funderar varför min tid gått så fort den här veckan, känns som att dagarna bara sprungit iväg.. Har inte gjort så mycket, varit ute och gått med gossen några timmar varje dag, insett att den här stan är så tråkig, ska man ta en promenad så slutar det med att vi går på coop och kollar läget.. Hur TRAGISKT är det inte när man står där inne och kollar på folk och saker, inte vet jag om det är så mycket action på coop heller, nya negrer eller pensionärer som sitter vid ingången, thats it! Nåja, handlade lite iallafall.. Hade snart slut kaffe och det går ju inte, hur kommer man annars igång på morgonen?!?!
Ska jobba i morgon, en kort sväng iallafall, samma på söndag, ska bli skönt att komma ut och se lite folk, hoppas det är engelsktalande folk jag ska köra i morgon det är alltid kul att öva upp sin engelska lite. Blev lite mycket ett tag när jag kom hem och pratade engelska med gubben av ren vana! :-D

Funderar vad grannen håller på med, tror de haft surströmmings skiva där inne för hela farstun stinker skit, i morgon har jag bestämt mig för att köra slagborr kl 8 på morgonen, kanske inte så kul för han där inne men jag har inte heller så jä*la kul med Takida i sovrummet, hade varit trevligt med en live show men inte när jag har en liten pojke som sover fruktansvärt oroligt just nu, tänder eller växtvärk vet ej, men orolig är han!
Nu ska jag göra en lällis åt mini och invänta gubben som snart kommer in genom dörren.

Kramiz kramiz

RSS 2.0