Skogsterapi

Att sitta i skogen är terapi för själen! Det kan man inte säga annat om.. andas frisk luft, ta en öl, tända en eld och bli myggbiten hör nog till det bästa i livet. 
 
 

Livspuzzel

Jag har alltid trott och tror att saker och ting händer av en anledning.. Saker, människor och situationer är till för att man ska lära sig något eller att de är/blir en bit av ditt livspuzzel.
 
Just nu funderar jag på vad anledningen till att jag mötte dig var?! Var det för att visa att jag verkligen inte är ensam om allt? Vad var det i din blick som gjorde att jag drogs så till den? Inga förväntningar, ingen rädsla, ingen ångest, bara hopp, glädje och en främmande öppenhet. Tvekade aldrig..
 
Lärt mig såå otroligt mycket om mig genom dig.. så det var väl det som var meningen, universum la en ny puzzelbit på en av de tomma platserna. Universum..
 
🌵🍀

Turistinformationen för livet

Ganska ofta så ligger jag vaken, även om jag är trött så kan jag inte varva ner och sova, hjärnan som bara maler på. Har legat här i 5 timmar nu och försökt men som vanligt har jag alldeles för mycket att tänka på. 
 
Just nu försöker jag komma fram till hur man kommer vidare i livet.. känner mig fruktansvärt fast i allt! Allt bara rullar på och jag vill styra in på ett sidospår. Har hittat en utbildning jag vill gå, men jag vet inte hur jag ska lösa det ekonomiskt, ironiskt nog så löser sig ekonomin om jag får utbilda mig.
Känner mig inte hemma i den här stan heller mer, vill sparka ner grindarna och känna friskluften! Jag vill visa mina barn att det finns ett liv, en värld och att de inte bara är födda till att gå här, vänta på döden, bli grå och inåtvänd. 
Vill sätta mig ner på jobbet och bara säga jag är trött och less på samma sak, dag ut och dag in, ge mig en utmaning iaf! Låt det hända nått!! Min kropp håller inte länge till med mitt yrke, hur mycket jag än vill så börjar jag känna av symptomen igen och nu blir det tungt. Kämpar mot fysisk smärta och psykisk sårbarhet.. 
 
Jag behöver miljöombyte.. jag vill känna mig glad igen! Åh jag vill ha hem mina barn ♡
 
Jag måste få till en dejt med en helt underbar vän, på kort tid så kom han till att betyda mycket för mig. Våra maratonsamtal kan hålla mitt humör uppe länge, behöver ett sånt nu! Han är en sån där härlig människa som kliver in i ett rum och man kan inte annat än att bli glad över att se han. Åh fuck.. saknar hans sällskap, det är så lätt att prata med någon som förstår sig på demoner. 
 
Jo, jag är trasig, jävligt trasig.. åh detta inlägg blev väldigt egoistiskt men det är min blogg och jag känner inte för att gå in på sånt som är på löpet i var och varannan blaska nu. Har massor med tankar och tycken om diverse saker.. men det tar jag sen! Nu ska jag va ego och jag tvingar ingen att läsa! Men om du läser så lämna en kommentar, gärna adressen till turistinformationen för livet, så kan man få lite guidningar.
 
Puss i pannan på er finfisar

RSS 2.0